Книгата 'Малка кутийка от Тифани' е едно уникално и завладяващо четиво, а авторката Мелиса Хил има безспорен талант. Отзивите по книгата са доста добри и позитивни, което навежда на мисълта, че четивото си заслужава.

Някои от изказите са:

„Ще харесате тази забавна, сърдечна и романтична книга!” - Closer;

„Чудесна, изпълнена с хумор книга, която ще задържи вниманието на читателя от първата до последната страница… Съвременна приказка с малко романтично вълшебство.” Irish Independen;

„Романът на Мелиса Хил е красива лудория, с лек елемент на мистерия.” Marie Claire;

„Вземете тази книга, отворете първата страница и се насладете на нещо магическо от „Тифани”.”  Evening Herald;

Лично аз прочетох книгата за доста кратко време, по-малко от седмица, въпреки, че страниците и надвишават 300. Доста лесно четиво и наистина ми беше забавно да чета. Имаше доста моменти на тъга, но същевременно хуморът беше невероятен. Мотото на самата книга е: Защото всяко момиче заслужава... магията на ''Тифани''!

Всъщност всичко започва от една размяна на две кутийки. Гари купува гривна за приятелката си, за да и благодари, че е платила екскурзията им в Ню Йорк. Итън е съвсем различен мъж, търсещ нещо по-специално за жената, която обича, а именно- годежен пръстен. Нещата обаче излизат извън контрол, когато неволно разменят кутийките си.

Няма съмнение, че книгата грабва окото още от първият път. Корицата е уникална, а синьото определено и придава страхотно първо впечатление. Цената и е 12 лева, но някъде е с отстъпка. Например в сайта 'BookTraffic', има отстъпка 8 % и цената става 11 лв. Издателството е Кръгозор.

А най-накрая резюмето:

На Пето авеню в Ню Йорк двама различни мъже купуват подаръци за жените, които обичат. Гари избира гривна за приятелката си Рейчъл, за да й благодари, че е платила за страхотната им почивка в Ню Йорк. А и защото е оставил пазаруването за Коледа в последния момент и май няма друг избор. Итън търси нещо по-специално – годежен пръстен за първата жена, която е успяла да го направи щастлив след загубата на любовта на живота си. Но когато подаръците на двамата се объркват, животът на двойките се променя завинаги...

Дали съдбата няма други планове за тях? Или просто част от магията на „Тифани” се носи във въздуха...''

Горещо ви препоръчвам четивото, а ако вече сте решили да го закупите- приятно четене!

-pale beauty

/18 април, 2014/

Уебсайт в alle.bg